Kjøkken

Kanksje den mest nyttig avdelingen av alle er kjøkkenavdelingen, for her kan du finne service, glass, kopper og kasteroller i tillegg til mye annet som trengs på et kjøkken. Her er også skatter å finne for samlere, og vi har korpsforldre her også som kjenner igjen virkelig verdifulle ting når de dukker opp. På våren 2018 var den noen som hadde donert et kaffeservice fra Porsgrunn Porselen. Vi oppdaget det da vi pakket ut lopper som vanlig, men kan det være tilfeldig at det ble gitt bort til Grünerløkka Skoles Musikkorps? Uansett når står det utstilt på Telemark Museum hvor det ble kjøpt av oss for mange tusen kroner blant annet med støtte fra Sparebenkstiftelsen. Tusen takk!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Please reload

Vennligst vent ...