Neste loppemarked

Datoen for neste loppemarked er satt, og vi jobber nå for å lage tidenes beste Grüner-loppis 27. og 28. spril. Det er et lite forbehold riktig nok for vi vil prøve å samkjøre med andre loppemarkeder i området. For endelig har vi som er konkurrerente korps og konkurrerende loppemarked begynt å samarbeid for vi er jo tross alt ute i samme ærend, og ønsker hverandre alt godt. Sagen, Bjølsen, Lilleborg, Nordpolen, Kjelsås, Grefse, Løren og Årvoll har begynt er uformelt, morsomt og lærerikt forum for utveksling av suksesshistorier og selvsagt fiaskohistorier. Alt dette for å lever så gode loppemarkeder som mulig for å få inn penger til å finansiere korpsdrift. Uansett samarbeid og konkurrenter, så sier vi at vi er «Probably the best loppis in the world».

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Please reload

Vennligst vent ...